Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra cock


a nice extra cock
does not harm the relationship

contrariwise

an extra pussy
though never goes well
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-22 22:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Cookies' det är väl engelska för kakor, tänk en kan ju få dubbelhakor, bara äta dricka och gå på, kanske som att sitta bakom en ratt och stå, trycka ned sin pedal utför långa rakor...
2021-02-23

  döden.kuken.livet.1987.4ver
Ingen bra dikt detta.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP