Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Quod scripsi scripsi, te visurum


Visslande på en enkel melodi, följer du fåglars flykt

Med din katana hugg, putsa verkligheten
Låt penseln skriva sig ut ur politiken
Be pennan att lägga ner kriget
Gå ut i världar obeväpnad




Fri vers av Horace
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-17 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace