Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metamorfos

vi vandrade
en tidig morgon
genom lustgården

vinden var kall

ljuset grått och obarmhärtigt

kvinnan intill mig
stannade upp och pekade
mot gryningen

hon sa:

en människas styrka mäts bäst
i hennes förmåga att glömma sig själv

och jag visste att hon blivit
den hon ville vara





Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-22 22:43



Bookmark and Share


  Nanna X
Så rätt hon hade, kvinnan.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP