Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först när vi vågar tro att allt är över oss, inträffar det


Det kommer en tid, när den besinnar sig och vänder
Som om den slutat samarbeta med döden
Som om den nästan börjat älska oss
I dina ögon ser jag att det är sant




Fri vers av Horace
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-10 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insiktsfullt landar dina ord i ett tilltal jag tycker mycket om och som når fram.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace