Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten råkade av som misstag skrivas in i det mer privata fältet hon någon hemliga vän. Det var ju alls inte meningen att någon skulle kunna få läsa den enkom och i som lönndom. Råkade stava fel dessutom i originalet.


Som hemligt försök att skriva rim






Vilken nesa det måsta vara numera,
maskeringskonsten ger andra just flera,
ej bara banditer och sådant pack,
står och grinar upp sig vid attack,
i affären framför kassörer 'i le-ra'...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-17 09:48



Bookmark and Share


  ULJO
Rim blev det ju
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP