Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den kändes väldigt enkel och självklar liksom


bara jag

Flasha, lys upp, flasha förbi
Det är inte längre vi
Det är bara jag, jag ag och så du


Händerna på ratten, tio i två
Vindrutan fångar upp reflektioner av stadens ljus och fasader
Och foten på gaspedalen
Så länge sen det var vi
Och det är inte alls som då
Det är bara jag, jag och jag och så du

Det ska bli annorlunda nu
Det ska hålla, det ska vara på riktigt nu
Och det är bara typ 10 år, kanske ett liv tidigare
Och jag har en annan hunger
Det är bara jag, jag, bara jag ock så du

Flasha, lys upp
Använd pekfingret skicka apparna rakt upp
Använd pekfingret visa vad du kan göra
Var lite kreativ och så posta det
Det är bara jag, bara jag, bara jag och så bara jag och du




Fri vers av PPQ
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-23 08:39



Bookmark and Share


  helenita VIP
Härligt.
2021-02-27

  Ola Rydberg
Bra
modernt och fräscht
2021-02-25

  wiria77
gillar dessa rader mycket

2021-02-23

  Peter Stjerngrim VIP
Det var inte igår jag såg dig aktiv här, min vän! Hoppas allt är väl med dig.
Ditt skrivande håller ännu i kvalitet och förmåga att nå fram ...
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ