Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Allt finns ännu

Allt finns ännu
vi är överlevare
väntande
otåliga
dagarna går snigelsakta
vi lever i livets väntrum
men vi lever
det är undret




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-23 09:57



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Hoppfull text mitt i allt:-)
2021-02-25

  wiria77
vi lever
det är undret
bra skaldat
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP