Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspromenad

Jag kände mig kall inuti
så jag gick ut
fotstegen förde mig ner till havet
På bryggan satt jag ända tills
rädslan för urinvägsinfektion blev för stor
Jag vaggade därifrån på stela ben
och var lika kall som jag kände mig

Dimman låg tät över staden
bara några meters sikt
inte en människa syntes till
De stannade inne
som om de var rädda för vad de inte kunde se
men det var bara mitt huvud
som hade läckt ut över gatorna
inget läskigt för någon annan
än mig själv




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-23 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass