Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskrivet








vattenfallet rann i sluttande plan över mitt skrivbord
när jag försökte skriva fram dig ur rasmassorna
dina anletsdrag som lossnade från pappret
som fjärilar dränkta i Kleinblått,
flög ut genom fönstret och fångades av vårvinden
jag satt tomhänt kvar och tittade ut på en dag utan ansikte
en värld av blekt papper som rörde sig framåt på gatorna



















Fri vers av Androiden VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-02-23 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP