Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det oundvikliga

Där är det igen
Det oundvikliga
Vill inte bara låta bli
Dyker upp
När man minst anar det
Det man inte ville se
Det man inte vill att det ska ske
En sak till att hantera
Inget man kommer undan
Nu kom det




Fri vers av Dito VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-23 11:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så
livets dagar
är fylld utav
överraskningar
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP