Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stanna kvar

Till gränsen fylld av oro
Maktlöshet
Det viktigaste i livet
Den vackraste gåvan
Mår inte bra
Orosfylld
Livets makt
Över det mest
Betydelsefulla i mitt liv
Jag vill ha dig kvar




Fri vers av Dito VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-23 11:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Talande text

2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP