Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara blunda

tänk att skutta fram
fritt över ängarna
med vinden under armarna
och nästan flyga

stunderna av lycka
är inte på samma sätt
när en vill luta sig tillbaka
och bara blunda




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-23 12:19



Bookmark and Share


    Ior88
Intressant.
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva