Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du verkligen

Om du verkligen vill mig något
skall du passa på att höra av dig nu

hamnar jag bortom tid och rum
blir det svårt för dig

du får så långt att ro




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-23 13:38



Bookmark and Share


    Melona
Jag vet inte om jag ska bli förbannad på den här dikten eller vad jag ska bli. Ont gör den och jag vill slå den även om det finns något oerhört vackert vemod i den.
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP