Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas vara

Naket förälskad.
Kryper ihop till ett lugn.
Citronsvart skymning.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-23 16:46



Bookmark and Share


  Horace
dikt och bild i harmoni
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP