Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig station



på antennhav
rattas det etervågor
tvärs över kanalerna


ständigt kryssande
mellan våglängd
och radioskugga


så mitt i ljudspektrat


bland amplituder
frekvenser
och falltoner


en nattlig station
med en hudnära
vox humana




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-23 16:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Kraftfulla frekvenser skapar här livgivande vibrationer!

Tack!
2021-02-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldig bra komponerad text med alla dessa vågor och frekvenser för att finna " en hudnära vox humana".Bra!
2021-02-25

    Lena Staaf VIP
Lekfull text med ljuv underton.
2021-02-23

  Solstrale VIP
Ja så bra fångat! Exakt!
2021-02-23

  Elinor Sörensson VIP
En mänsklig röst i natten
som värmer.
"en hudnära vox humana"
får mig att tänka på Karlavagnen.
2021-02-23

  Susen VIP
Vox humana. Google fick hjälpa till. Ett sökande efter kärlek. Dina rader fångar!
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP