Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt levandes språk

En gång mötte jag en man i skogen.
Han andades ett moln av knoppning
och förruttnelse in i mig
och jag förvandlades för alltid
dog och återuppstod
som ett träd.

Min hud blev till näver
och mitt hjärta pulserade av sav.

Myrorna kryper över mina rötter
ett språk av små små steg.
Fåglarna målar himlen
med sina vingar.

Allt levandes språk.
Vi är alla den heliga skrift.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-23 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP