Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...brukade min bror säga som inte finns kvar i livet.


"Skäm bort dig och ha det bra!"


Både skön fotvård

och ryggmassage

kunde man få



asiatisk personal



därtill ett glas vin



i Arkansas USA



Dessutom halva priset

som i Sverige...



Är det underligt om

man längtar tillbaka???




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-23 19:46



Bookmark and Share


  aol
Njuter
2021-04-13

  mare VIP
Du ser då ut
att njuta av livet
förstår din
längtan...!
2021-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Nää...det är inte underligt...:-))
2021-03-05

  Niliboy
Ja, man måste söka livsnjutaren sin, livet är ju så härligt å vi ger ju också plats för lidandet!
2021-02-23

  Solstrale VIP
Låter härligt och rofyllt att veta du haft! Beklagar pandemin förhindrar dig och andra att få njuta livets glad dagar nu i vinterslasket...
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP