Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 15


Berget i jorden vilar och väntar
Vi snubblar jämt över dess topp
Två tusen meter ner mot dess fot
Sjunker dess hjärta när vi snubblar




Fri vers av Horace
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-25 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace