Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejers, kvinnors, egoism


tjejer måste bli långt mer egoistiska
långt mer själviska

långt mycket mer
krävandes

tänka på er själva främst
sätta eran njutning högst

eran lycka, liv, samt välgång

begära allt
förvänta Er allt

inget mindre, än det

visst kan ni älska

älska Er själva
älska era eventuella barn

älska er kropp, ert sinne, er njutning
älska ert hjärta, känslor, lycka

älska den kärlek og värme
vi ger

älska den uppmärksamhet, åtrå
du får

allt, skall till Er

Gudinnor som ni är
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-23 21:27



Bookmark and Share


  DominiQueen
Bokmärks med stjärnglitter
2021-04-28

  DominiQueen
Tack för att Du som man uttrycker detta,
som motvikt till allt sjukt, och våld
som mindre medvetna ägnar sig åt
i sin nedvärderande förhållning till
kvinnan, dottern, modern, Quinnan
och Gudinnan (som de inte ens ser?)

Din hängivenhet skapar balans
som balsam ... att läsa

TACK
2021-04-28

  Öknens Ros VIP
Så många kvinnor känner sig otillräckliga när det gäller kärlek och att älska sig själva för den de är, många behandlas illa av sina partners. De behöver verkligen få höra positiva saker och uppmuntras tro på sig själva och behandlas värdigt.
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP