Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och pratade med en vän och fick en ide ;)


AntiNex

Välkommen till AntiNex!!

Vi specialiserar oss på att rensa, sanera och städa ut.

Giftiga släktingar

Snyltare

Påhängna typer som inte fattar ett nej

Vi har idag ett bonuspaket om Narcissister, de är extra krävande och våra experter kommer att plocka ner dem på jorden snabbt effektivt och skoningslöst. 

Vi erbjuder själavård och återhämtning på våra span och träningsanläggningar

Vi kommer även att utbilda i ordet "Nej" - ett mycket oanvänt ord i ordlistan

som bonus får man lära sig uttrycket "#dra åt helvete"

...ironi.. jooo men tänk om...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-23 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP