Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer vi oss

Här är ett vidsträckt fält
här är ringarna på ytan
timotejstrån som kammar vinden
himmelsblå och hastig som en kyss

vi tvättar oss i beskt vatten
ängssyra och blomnad
själva natten oansenlig vid din kind
själva döden, överkomlig

vi kan andas vid en sjö
eller blunda under ytan

i drömmen ber jag dig att öppna ögonen
och du försvinner som en tändstickslåga
maskrosboll
ängarna som brinner




Fri vers av Grävling
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-23 23:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
”vi kan andas vid en sjö” du målar så vackert med ord
2021-02-24

    Lena Staaf VIP
Drömlikt, gäckande, vackert.
2021-02-24

  Solstrale VIP
Din vers är en sinnlig skönhet!
2021-02-24

  Nanna X
Flyktig och skön som en dröm.
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling