Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... jag skänker rader till Era...


Texter

Detta är första raden
och här är andra

... så det här är Er rad ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-02-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik