Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forumet, ordverkstad, poetisk lek


Hågkomst

dammet i rummet bygger luftslott
minner om tiden och om striden
de omkullvälta stolarna
klumparna av spya i vasken
den sönderrivna affischen av Warhol
och allt som du tyckte om




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-24 03:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Fin liten känslobild som skaver lite extra i maggropen. Jag tycker om små poetiska pastiller man kan suga på några minuter eller så.
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP