Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är kåt


Döden är kåt
och glansig i ögonen;
penetrerar mig i sidan
med sitt sylvassa kön;
våldför sig på min livslust

Föga hjälper att åla sig,
orma;
hans ödleklor
runt min tillspillogivna lekamen
som hamnkranens gripklor av metall
om ett knippe massaved,
lika fast

Han sprutar Citodon
i min ångesttorra munhåla
för att få mig passiv
och öka sin perversa njutning
när stunden kommer kravlande
som en dyngbagge
i ljusblekets mjölkvita
efterbörd
som faller seg och kladdig
över avlidandet
i ljudet av brakskitar och fisar
och belåtna magkurr




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-24 08:47



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Vad Bruno K. Öijer tänkt, men inte publicerat i bokform :-)
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP