Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disat liv

Kära du stå still
jag ser dig inte längre
ute ur skuggorna
lever du ditt liv
utan att vara där
sikten är svag
du är stark
vice versa
påverkar mig
i en dålig riktning
långa dagar
långa nätter
framträder som i
ett skimmer utan slut
utan början
vid horisontens långa rand




Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-24 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska