Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är komplicerat

Förundras över människor
som tror kärlek är glamour.
Partner byter de som skor,
alltid finns en ny amour.

I ena veckan är de kära,
i nästa börjar de att svära,
Tvekar ej att på sig sära.
Skulden får den andre bära.

Sedan går det väldigt fort
när ett civilstånd tas bort!
Följs upp av nya profilkort
Att ta selfies blir en sport.

När fotona har attraherat
någon ny som applåderat,
vet man att det eskalerat.
Läser "Det är komplicerat".

Nästa fas blir separerad,
men statusen är utagerad,
när någon blir intresserad.
Ty singeln är kvalificerad!

Och snart "i ett förhållande",
där allt är så förtrollande.
Skrattar i mitt scrollande...
Det är så underhållande!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-24 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP