Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill känna pulsen slå

Jag vill känna pulsen slå
Och vara en del av världen
Inte bara stå och se på
Och sitta ner vid härden

Din hand i min vill jag ha
En trygghet bland alla
Det är där jag ska va
Utan att alls falla

Men vackert får jag sitta
Och längta mig bort
Vart kan jag nu dig hitta
Är du lång eller kort?

Jag vill känna dig mitt hjärta
Och lita på dig i allt
Veta att du tar bort min smärta
Känna din värme när det är kallt




Bunden vers (Rim) av skärva
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-24 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva