Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOLIV


 



Smärtan

i mitt hjärta

skriker tyst

som då

din makt

kvävde inuti

svärtan växte

kvar blev

ingenting

 



Dina ord

slog undan

fötterna

andetaget

hela mitt liv

försvann

min rädsla

blev din doft i

näsborrarna

 



En människas liv

vad är det värt?




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-24 13:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starka ord om upplevd svår smärta.
2021-02-24

  Solstrale VIP
Något ohyggligt som sker när någon tar makt över ens liv, och ens kraft att leva det! Du ger röst åt många och ser dina verser som ett tecken på djup insikt om livets mörker! Du vinner ljuset för var gång du vågar tala om detta svåra! Mycket modigt!
2021-02-24

  Sparvögat VIP
Livet är en gåva med allas lika värde...
2021-02-24

  Maria Sundelin VIP
Allas liv ska vara lika mycket värda
2021-02-24

  Horace
Mycket mer än någon av oss kan ana
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP