Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan träden

Skogen är värd att titta på
Med alla dess rötter och grenar
Växer den fram
jag ser dig mellan träden
Och vill som alltid rusa fram
Mossan är grön och ligger still
Och stilla är jag med
Koncentrerar mig på barkens spår
På ljuset som är grått och disigt
Jag ser dig gå
Men dit du går går inte jag
För jag försöker bli en del av skogen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva