Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön är färgen på min Själ

Grön är färgen på min själ.
Den vill endast andra väl.
En nyans som skänker ro
och ger hopp att våga tro.
Tro att knoppar brister ut,
efter vintermörkrets slut.

Grön är auran som jag har,
en livskraft som lyser klar.
Står för healing och balans,
i vårdrollen min assistans.
Skänker lugn med löfte om
att vinterdvalan är bakom.

Genom marken går den opp.
Grön är färgen för allt hopp.
Utlovar hälsa och sundhet,
ger harmoni och ärlighet.
När auran lyser upp i grönt
är helandets talang utrönt.

Gröna fingrar har jag med
och ögon som skapar fred.
De är gröna som min själ,
den som blott vill andra väl.
Grön är jorden, vår planet.
Vårda den med ömsinthet.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-02-24 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP