Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm


Plötsligt fick jag lust igen
att se och höra sommarbris,
i tystnaden när tankar hörs
och drömmens känsla stannar kvar.

I minnet håller jag dig hårt,
i mörkret syns din varma blick,
ett ögonblick som stannar kvar -
Jag känner det, jag älskar dig.

Du fångade min melodi,
med ord som fyllts av fantasi,
Jag följde molnens elegi,
och fann mig fylld av energi.

Där ännu minnets folkparksdans
strör ljus i mörkrets skygga flärd,
du gav mitt innersta en chans.

Jag är förförd, förlorad, fångad utan sans

Snödroppssmälter i din famn,
och faller mjukt i vårens takt,
när du viskar tyst mitt namn: mitt hjärtas blomsterprakt.

Vårsångsflyger av din hand,
med fjärilsvingar ur mitt bröst,
när du sätter mig i brand: din känslosamma röst.

Sommarlängtar till din kyss
och drunknar i din varma blick,
som om du varit här helt nyss: doftar kärleken jag fick.

Ett ögonblick som stannat kvar -
Jag känner det, jag älskar dig.

Jag är förförd, förlorad, fångad utan chans




Fri vers av Syrran77
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-24 17:43



Bookmark and Share


  wiria77
snyggt skrivet
sommarlängtar ett underbart ord


2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77