Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spinner min associationskedja, tätt kring klangen, hos själva titeln HETTA OCH VITT (av Mare Kandre för tjugo år sen - inga direkta kopplingar mellan boken och dikten här)


Mosaik #42 : TT & TT

 

 

Hetta och Vitt

Hätta och Hatt

Hittar sin Katt

Mitt mellan Vått

Huttrande Stått

Klättrat tills Nått

Gott och väl Slott

Drottning knappt Klätt

Tuttar och Fett

Tittar sig Mätt

Fattar nog Att

Matten Betytt

Tretton kort Spritt

Smittan från Britt

Ut till hög Shit

Twitter tycks Fritt

Bitter but Hot

Ettriga Knott

Kvittrar Kontrast

Grått litet Skratt

Tomtens Komplott

Vättar och Smått

Blott ser allt Rött

Torrt liksom Blött

Nytt sken de Skytt

Vittror och Knytt

Ett vill bli Fött

Sätter vi Sprutt

Smuttar på Spott

Ditt eller Mitt

Fitta och Pitt

Spritter i Kött

Titt även Tätt

Trät känns Solitt

Vittrar det Trots

Trött faller Platt

Bottnar förgott

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-25 11:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fräckt och oortodoxt! Gillas skarpt!
2021-02-25

  Anya VIP
Tänker på assonans här. Snyggt hur du får till det. Gillar att du använder dig av alla möjliga ord, inte bara rumsrena. Effektfullt.
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP