Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå betong

grå betong
låter så tråkigt
men det finns en spänning
i alla dess avflagnande mönster

fast det är klart
sjöutsikt med strålande sol
eller ett trevligt litet hus
några vackra träd som tornar upp sig
hade varit något

Men nu är här grå betong
och det får duga




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-25 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva