Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidden av allt

vidden av allt är så beroende av lugnet
lugnet som tar över själen som kan klara av allt
och jag måste förbereda mig
för ångesten har gripit tag i det värsta som kan hända
flera gånger om.
Det får inte bli så men det kan och då måste jag ha lugnet
då måste jag känna att det blir bra ändå jag klarar det.
Jag kan ha det bra ändå. Men det värsta har tornat upp sig och kan ske.

och i allt det

finns inte du
finns inte någon
bara jag

och hur ska jag klara av världen
utan någon alls




Prosa av skärva
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-25 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva