Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränskontroll

Hon stod bakom mig men kom inte in
Jag vände mig om
och såg en förtvivlan utan gräns
som mött ett öde
vi ej förstå
Vad hamnade hon sen
ett ingemanslandskap utan framtid




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-25 11:12



Bookmark and Share


  HelenaW
Vemodig
2021-02-25

  ULJO
Tragiskt människoöde
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP