Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bilden heter "strävan"


vet du, solen går ner i ekskog

 

jag har trampat ännu en dag
vilat i stunden och för några ögonblick låtit mig fångas av en humlas surr och varit övergiven av min egen strävan efter att prestera underliga ting

som att jag somnade där
en stund i ljumvinds händer
omgärdad av gräset och den nedåtgående solen

en kväll då tystnad rådde
en kväll av vidunderlig vilja
att leva fullt ut

och lät mig beröras av insikten att döden är som döden är, en kamrat som sitter i hammocken och gungar.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-25 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP