Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gå ut i kris och kämpa för ditt liv!

 

Gå ut i kris

Med vapen och aldrig utan vapen

Och bränn bilar, skadegöra, plundra och delikt attacker

 

Gå ut i protest!

Med vapen och aldrig utan vapen

Annars kommer du bli överfallen av motståndarna

 

Gå ut i krig!

Med vapen och aldrig utan vapen

Annars kommer att bli dödat av kravställarna

 

Den Nuvarande demokratin världen över består av…

Banditer, Gangster, Fascister, pedofiler … osv

Och mest av alla är mång och barngifte islamister

 

De har tagit makten och styr världen över

Förföljer, torterar och dödar samt censurerar

Och påstår att de har rätt i med de gör 

 

Bränn till helvete!

Bränn till helvete!

Bränn till helveteterroristerna!

 

Ha alltid ditt vapen med sig på tåget, i bussen och på gatan

I sängen, i badrummet och i gymmet

Lämna aldrig ditt vapen hemma!

 

Om vill du överleva terrorismen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-02-25 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP