Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magma

Hör hur det mullrar
alla Gretor har fått nog
och barnen vaknar

magma för makten
Vesuvius med planer
planer för Pompeji.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-02-25 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP