Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetins med och motgångs trampare



Skrivar valla:
Fan-ta-si.

Som så till
stora som
små

Stakningsfel
med
Stavningsrätt

Motlut o medlut
från Backanalen

Snöglid i spåren
med
Livskraft från
Kropp o själ

Samt den största
Huvud Rätten:

Den att falla fel ner
rakt in
i alla Bookstäverna

Sträva mer inåt
Utåt råka hitta
sin egen Stil-het

Bland skata och
Kråka och utspilld
Blåbärs soppa


Hoppas
hoppa högt som långt


Hoppa hitan o ditan

Samt verkligen
Leva av hoppet

Men aldrig kunna
Leva på det

Vara en poet skid-
skrivare helt enkelt!

Med sin egen valla
Från egensinnigt
Huvudkontor

Och aldrig riktigt
kunna ta sig ut ur
själva Skrivspåret

Samt alltid vara
Förlorare och vinnare

Om vartannat även
När snön har smält

Och verklighetens
snårskog visar upp
sig




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-25 13:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Skoj med ord!
2021-03-03

    Lena Staaf VIP
Rolig och fantasifylld text med gott glid! Bara på med rullskidorna och fortsätt. Här flödar det sannerligen.
2021-02-25

  Kungskobran VIP
Kul, fyndigt
2021-02-25

  bumerang

Haha. Tror minsann att det bor en liten Robert Broberg i dig. Fyndig ordbuljong med näring i botten.
2021-02-25

  Briza media
Fyndigt och likheterna!
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP