Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europa



Europa ska inte tala
om mänskliga rättigheter
de har genomfört flera folkmord
mot sina kolonier
startade två världskrig
fascism nazism rasism
en förintelse
och
fullproppade kyrkogårdar...




Fri vers av Unto S
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-02-25 15:47



Bookmark and Share


    Jerska
Du glömde kommunismen...
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S