Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEGATIV

Jag vill vara negativ,
i alla dagar av mitt liv.
Min olust är instinktiv
i mötet med en positiv.

En sådan får ta jättekliv,
undan mig med direktiv.
Värnar om mitt eget liv,
därför är jag defensiv.

I mötet med en positiv,
blir jag ej kooperativ.
Tvärtom bara aggressiv
och helt ärligt explosiv!

Förfasas av ett kollektiv
av positiva männskoliv.
Mitt val att vara negativ,
gör attityden positiv!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-25 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP