Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikernas värsta fiende

Verkligheten min vän

är för politikerna den värsta fienden

så det är inte lätt

med internet

där får man skriva vad man vet

till politikernas stora förtret




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-25 18:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man kan söka fakta på internet men där frodas också mycket desinformation så det gäller att skilja agnarna från vetet. Bäst är att läsa vad seriösa journalister skriver.
2021-03-10

  ULJO
Precis så
2021-02-26

  Anya VIP
Jaa det gäller att ha insikten att allt som visas på nyheter och vad t ex politiker säger är långt från sanningen. Du fångar sanningen här.
2021-02-25

    Sefarge VIP
Och för lögnare som ingen skam
har kvar är internet en Guda gåva!
så länge man ej blir avstängd .
Och inte kan ljuga rakt ut
i medierna längre. ..?
;)


2021-02-25

  Peter Stjerngrim VIP
Man brukar säga att
Krigets första offer är Sanningen ...
I gränslandet mellan det biometriska och det digitala upplevelselandet är det dock svårare att avgöra vad som är vad ...

2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP