Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LET´S DANCE

Du för mig

beslutsamt

dina rörelser

väcker

kroppens mjukhet

tyst till

musikens toner

förför du

mitt hjärta

Våra läppar

möter ömt

våra kroppar

tätt omslingrande

släpper inte

taget

kärleksfullt

lyser en aura

genom rummet

 

Din hand

smeker min

nacke

en hårslinga

leker

i ditt

ögonlock

tiden

stannar i

våra sinnen




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-25 18:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väldigt varsamt skildrat finns en stund, och ett möte här.
2021-02-26

  Maria Sundelin VIP
Dansa fritt
2021-02-25

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om en kärleksdans.
2021-02-25

  Larz Gustafsson VIP
"Jag dansar inte" (Kai Martin & Stick!)
2021-02-25

  Sparvögat VIP
En sensuell dans i kärlekens tecken...

2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP