Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm. Blev ingen dagens text igår


Dagens text 25.2.2021

 

 

det händer att orden missförstår

både mig och sig själva, när jag skriver att

de rymmer

och menar

att i dem ryms en myckenhet av liv,

av färg, av form, av toner, känslor, 

förväntningar och erfarenheten

 

och de skamlösa orden helt enkelt 

rymmer

sin väg

 

 

2021-02-25   21:01

 

 




Skapa | Skriva av Minkki VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-25 20:02



Bookmark and Share


  Nitram P
Haha! Så fyndigt! Orden har eget liv, gör inte som man säger. Har jag också upplevt.
2021-06-07

  Niliboy
Livet är facinerande å orden de lever å Fadern ser oss! Härligt!
2021-02-27

  Poeten Salvador VIP
Det händer ibland att man skriver ner sin tanke, men vid lläsningen märker man att det kan betyda något helt annat
2021-02-26

  Horace
vilka små rackare, vi fångar in dem genom läsningen och applåden
till deras ägare. oss alla
ges frikostigt glatt
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP