Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På bilden: Min far


ETT HUS

Ett hus

som inte längre finns

Ett hus

som jag dock tydligt minns

Jag minns

en rymlig lägenhet

och Konsum Ringens

verksamhet

Allt har förändrats

har jag sett

på filmklippen

på internet

 

Nu farfar, farmor

finns ej mer

och ombyggt är 

deras kvarter

Boxholm

blir aldrig vad det var

men minnena

finns alltid kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/2 2021

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-02-25 20:40



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Känner samma för min hemort.
Minnena består av våra uppväxtår.
2021-03-02

  wiria77
varma rader
om svunna tider
om minnen
bevarade
2021-03-01

  Lottie Ålhed VIP
Vardagligt vackert beskrivet,diktat rimmat över det som var och i minnet blev kvar.
2021-02-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja alla dessa minnen! Varmt skrivet!
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP