Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hade redan bestämt att du ville gå ensam, jag visste det


Du frågade: följer du med
Jag svarade: jag tror inte det
Att inte följa var lättare än att förneka
All min längtan efter dig och lidande i saknad




Fri vers av Horace
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-01 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace