Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig:


"no name"

Känslan av att se magin
Som dagen när jag såg dig
Som en svan som söker en partner
Eller en humla som söker blomman.
Nektar som lockar.
Jag vill fortsätta leva
Ge mig själv en sista chans
Vill inte dö ovetandes
Om du ens såg mig.
Om du förstod.
I sanningen så syndar jag
"Du ska icket åtrå en annan mans kvinna"
Eller var det så?
Minns inte min konfirmation.
Men vad ska en göra?
I dina ögon
I ditt leende
Du som smälte hela min existens
Drog in som den tornado du är.
Kommer aldrig bli mitt forna jag.

I hela mitt liv
Hela min existens
Min tid på jorden
Har jag saknat den sista pusselbiten.
Ovetandes vem eller vad den är.

Och där
En magisk sekund..
Ett hej och ja:
"You really got me".
Du ändrade min världsbild.

Så jag sår ett frö
Vattnar och gödslar i hoppet om grodd
Att kanske.. en dag
Möts vi i elden.
Och blir ett.

Du är och kommer alltid vara:
Bara mitt unikum.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-02-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP