Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ensamt hjärta.

Jag är bara en människa.
Bara en tragisk man.
Jag är av blod och kött.
"Verta ja lihaa".
Jag föddes under en olycklig stjärna.
Tror nog det var så.
Min barndom blev..
Någonting annat.
Jag fattar ni tycker jag är tragisk.
Ja.
Jag är ingen lycklig födelse.
Jag är kreativ.
En skapande och orolig människa.
Precis som diagnosen visar på:
Trodde i alla fall jag vart mer än så.
Är jag bara en klyscha?
En patetisk sort av varelse?
Jag vet verkligen inte.
Vet ingenting mer.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-25 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP