Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Nu vill hon ha mina kläder"

 

Vad gör du?”
Jag lyfte frågan på väg till köket med luren
mot örat och du svarade: “Pratar med dig”
“Okej, dum fråga...” skrattade jag.
Jag berättade att jag tvättat bilen och skänkt kläder
till insamlingen eftersom jag rensar och det känns mer
feng shui så.


“Mä, jag vill ju ha dina kläder...”
Det kan ju inte veta svarade jag.
“Jag har inte vågat säga det...jag skulle väl inte
be om
det...”
“Men vad vill du ha för kläder då?
Du kan få nåt jag har kvar... jag har inte skänkt allt.
Det där var inget speciellt. Jag har lite finare kläder som
jag ska sälja eller fråga om nån vän vill ha som du kan få.
Jag har en grå stickad tröja, den är helt ny och oanvänd.”

“Mmmm....”

“Men, vänta har du INTE använt den?”
“Nä”
(Tystnad)
“Men jag vill inte ha en NY...”
“Så du vill alltså ha en tröja jag använt?”
“Ja...jag vet det kanske låter lite konstigt?”


“...okej, jag har två svarta likadana grovstickade tröjor...
Du kan få den ena...
“Varför har du två?”
“För jag tyckte om den, köpte båda på rea”
“Den är lite oversize”
“Jaaa, jag älskar oversize”
“Du har så mysiga kläder...”
“Den ena är fortfarande inte använd, du kan få den
andra, nytvättad, när jag kommer”
(Tystnad)
“Åååh jaaa det vill jag ha, men du kan ju ha på dig
den
och sen kan jag få den när du kommer fram”

skratt*

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-26 12:46



Bookmark and Share


  PPQ
vilken härlig text gillar sättet den är skriven på känns smart
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP