Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Mellanläget på noll
Allt eller inget 
Nu eller aldrig 
Intensiv där och då
För att tona ut
Förträngande avskärmning 
Som om inget hänt
Att allt är som innan
Men finns bara ett efter 
Mönster upprepar sig
Jag har lärt mig 
Hur du fungerar 
Lidandet blir mitt
Tårarna likaså
Jag har många nyanser 
Du bara svart och vit
Kollisionen är total
Varandras motsatser 
Trots allt smärta 
Vill inte vara utan






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-26 05:42



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så mycket :) ja det är verkligen inte lätt att ha så mkt känslor ständigt men samtidigt blir man en mer jordnära och omtänksam människa :)
2021-02-27

  helenita VIP
En så fin beskrivning av hur det är att vara starkskör
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan